Uitgave:
Uw krant is elke twee weken in een oplage van tenminste 65.000 exemplaren gratis af te halen op circa 360 distributiepunten in Den Haag, Zoetermeer, Westland, Delft, Midden-Delfland, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Pijnacker-Nootdorp en Wassenaar. De krant wordt verspreid in de even weken op dinsdag en woensdag. Zie verschijningsdata bij de pagina: Adverteren. En kijk waar u de krant kunt halen via de pagina: Afhaalpunten.

Redactie:
De artikelen, verhalen en foto’s in onze krant worden aangeleverd door onze lezers. De ingezonden artikelen zullen ook gebruikt worden op de website en sociale media (Facebook, Twitter en Instagram) die aan De Haagse Tijden ter beschikking staan. Hergebruik van de artikelen en foto’s is aan de uitgever. Voor de (vaste) columnisten geldt een andere regeling. U kunt uw verhaal insturen naar: redactie@dehaagsetijden.nl

Hoofdredacteur:
Sanne Groeneboer redactie@dehaagsetijden.nl

Vaste auteurs:
John Vroom, Marcello & Els, Milja de Zwart en Robert Mindé

Fotografie:
De Haagse Tijden heeft de moeite genomen om de rechtmatige eigenaar van de gepubliceerde foto’s te vinden. Als u meent de publicatierechten te hebben, kunt u contact opnemen met de uitgever.

Vormgeving:
Brückel Reclame BV

Adverteren:
Wilt u ook adverteren in De Haagse Tijden? Vraag naar de mogelijkheden bij Daphne Brückel of Jolanda Kraanen en bel 070-3607676 of mail naar dehaagsetijden@bruckel.nl

Abonnementen:
Voor € 75,00 per jaar kunt u de krant in Nederland thuis ontvangen per post. Buiten Nederland ontvangt u de krant voor € 95,00 per jaar. Een abonnement vraagt u aan via de klantenservice. Het is het voordeligst om de krant na verschijning gratis als PDF te downloaden via de pagina: Archief.

Klantenservice:
De klantenservice is te bereiken van maandag t/m vrijdag van 10.00 – 12.00 uur op: 070-3457697

Adres:
De Haagse Tijden, Laan van Meerdervoort 174, 2517 BH Den Haag

Social media:
www.facebook.com/dehaagsetijden
www.twitter.com/dehaagsetijden
www.instagram.com/dehaagsetijden