Skip to main content

De Haagse krant van alle tijden

Over De Haagse Tijden


Uw krant is elke twee weken in een oplage van tenminste 65.000 exemplaren gratis af te halen op circa 360 distributiepunten in Den Haag, Zoetermeer, Westland, Delft, Midden-Delfland, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Pijnacker-Nootdorp en Wassenaar. De krant wordt verspreid in de even weken op dinsdag en woensdag. Zie verschijningsdata bij de pagina: Adverteren. En kijk waar u de krant kunt halen via de pagina: Afhaalpunten.


Redactie

De artikelen, verhalen en foto’s in onze krant worden aangeleverd door onze lezers. De ingezonden artikelen zullen ook gebruikt worden op de website en sociale media (Facebook, Twitter en Instagram) die aan De Haagse Tijden ter beschikking staan. Hergebruik van de artikelen en foto’s is aan de uitgever. Voor de (vaste) columnisten geldt een andere regeling. U kunt uw verhaal insturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hoofdredacteur

Sanne Groeneboer
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vaste Auteurs

John Vroom, Marcello & Els, Milja de Zwart en Robert Mindé

Fotografie

De Haagse Tijden heeft de moeite genomen om de rechtmatige eigenaar van de gepubliceerde foto’s te vinden. Als u meent de publicatierechten te hebben, kunt u contact opnemen met de uitgever.

Vormgeving

Brückel Reclame BV

Adverteren

Wilt u ook adverteren in De Haagse Tijden? Vraag naar de mogelijkheden en bel 070-3607676 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Abonnementen

Voor € 75,00 per jaar kunt u de krant in Nederland thuis ontvangen per post. Buiten Nederland ontvangt u de krant voor € 95,00 per jaar. Een abonnement vraagt u aan via het kopje Abonnement. 

Klantenservice

De klantenservice is te bereiken van maandag t/m vrijdag van 10.00 – 12.00 uur op: 070-3457697Adres

De Haagse Tijden
Laan van Meerdervoort 174 
2517 BH Den Haag

Social media