Skip to main content

(W)eten wat lekker is

That’s Amore


Druk vanaf dag één

Sinds 2008 zit de Italiaanse traiteur That’s Amore bij onze galerie om de hoek op de Laan van Meerdervoort. Vanaf dag één was het druk in de zaak van Saro en zijn vrouw Simonetta (op de tekening). Dat is natuurlijk niet voor niets, want That’s Amore heeft een prachtig assortiment Italiaanse delicatessen, met name afkomstig uit kleine familiebedrijven. En dat weten ze hier in de buurt allemaal. Afhalen is hier normaal, zowel voor de lunch als voor het diner. Voordat de coronaproblemen begonnen kon je er achter in de zaal ook eten. "Dat doen we nu voorlopig even niet", zo vertelde Saro ons, "we hebben gelukkig druk genoeg met afhalers".

Afhaalmenu inclusief wijn 29,95

Wij hebben het afhaalmenu voor twee personen genomen. Antipasto, 2 soorten pasta, 2 soorten groente, een dessert en een flesje huiswijn voor slechts € 28,50. Je kan je menu zelf samenstellen en kiezen uit een rijk gevulde vitrine.

Weer in de Via Garibaldi

Het eten is onmiskenbaar Italiaans. We drinken er een prachtige biologische (!) Nero D’Avola bij. Met al het eten uitgepakt en opgediend en met de rode wijn in onze hand zitten we direct op het terras in de Via Garibaldi van onze favoriete vakantieplek!

We beginnen natuurlijk met de koude antipasto van gegrilde paprika in olie met kruiden, "hmmm" zegt Els. Dan de pasta met kaas, de pasta met truffel, de met zachte kruidenkaas gevulde canelloni, een verrukkelijke melanzane met kaas en een ratatouille heel goed op smaak met o.a. courgette, tomaat en olijfjes. "Hmmm wat heerlijk" zegt Els weer, "we zijn op vakantie!" Dan is het stil want we genieten echt van deze 100% Italiaanse maaltijd, en in dit geval ook nog eens 100% vega (hoeft niet). We delen het dessert van huisgemaakte chocolade- en vanilletaartjes. Het is een uitstekende combinatie van volle chocoladesmaak en lekker frisse vanillevulling. De porties zijn bijzonder ruim zodat we er de volgende nog een keer van hebben genoten!

Dean Martin

Zoals u vast wel weet is That’s Amore de titel van een evergreen van Rat Pack man Dean Martin. We raden u aan het liedje even te luisteren, liefst vlak voor het halen van eten bij deze bijzondere Haagse traiteur...

When the moon hits your eye

Like a big pizza pie, that's amore

When the world seems to shine

Like you've had too much wine, that's amore 

That’s Amore

Laan van Meerdervoort 188a
070 - 324 7090
www.thatsamore.nl

Afhaalmenu € 29,95
Broodjes € 3,95 - 5,50
Huiswijn € 9,50


Details

 • Schrijver

  Marcello en Els
 • E-mail

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Fotobijschrift

  That’s Amore
 • Editie

  12-2020

Meest gelezen artikelen