Ingrediënten
- 2 rijpe Roma tomaten
- 1 bol mozzarella
- Olijfolie
- Peper
- Zout
- (Verse) oregano
- Verse basilicum
We beginnen met een salade Caprese, altijd lekker en simpel te maken. Schik 8 plakken tomaat met 8 plakken mozzarella op een bord. Overgiet met lekkere olijfolie en breng op smaak met peper, zout en (verse) oregano.
Strooi er tot slot een ruime hoeveelheid grof gescheurde basilicum over.
Ingrediënten
- 4 kalfsschnitzels
- Boter
- Droge witte wijn
- Kalfsbouillon
- 4 plakken parmaham
- Salie blaadjes
- Eventueel pasta
Saltimbocca alla Romana. Klop 4 kalfsschnitzels dun en bak ze maximaal 3 minuten in de boter. Blus af met een flink glas droge witte wijn. Kook licht in en voeg een glas kalfsbouillon toe. Leg op elk stuk vlees een plak parmaham met een paar salieblaadjes. Serveer met bijvoorbeeld pasta.
Ingrediënten
- Vanilliestokje
- 250 ml slagroom
- 250 ml volle melk
- 50 gram suiker
- 3 blaadjes gelantine
- Bosvruchten (vers/diepvries)
Pannacotta met bosvruchten. Schraap een vanillestokje leeg in een pan met 250ml slagroom, 250ml volle melk en 50 gram suiker. Op laag vuur aan de kook brengen en 5 minuten laten koken. Roer dan 3 blaadjes gelatine door de hete room. Laat in 4 kopjes 4 uur opstijven in de koelkast. Stort voorzichtig op 4 bordjes en doe de bosvruchten erbij.
Groot Hertoginnelaan 206
070 4062696
www.risobianco.nl
Pizza v.a. € 8,50
Antipasti v.a. € 6,00
Pasta v.a. € 11,50
Hoofdgerecht v.a. € 18,50
Drankjes/wijn normale prijzen
Laan van Meerdervoort 174
2517 BH Den Haag
Lezersservice
ma t/m vrij van 10 tot 12 uur:
070 - 345 76 97
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.