(W)eten wat lekker is

Recept: Ray’s Geheime Kruidenboter...


Twee weken geleden aten we met Daphne en Jeroen bij Ray’s Saté aan het Noordeinde. Een vrij nieuwe zaak in een van de chicste straten van Den Haag. Heerlijke saté, flinke stokken met mals vlees! Zoals altijd vroegen we om een receptje om na de recensie zelf te maken en in de krant te zetten. Na veel gepraat kregen we - met enige moeite - van Ray toch zijn geheime recept voor een heerlijke kruidenboter...

Ingrediënten 

• 2 pakjes goede (biologische)
ongezouten boter 

• een halve eetlepel knoflookpoeder 

• een kwart eetlepel kruidenbouillon 

• een scheutje witte wijn 

• beetje zout naar smaak

• beetje peper naar smaak

• handje peterselie

 

Bereiding

Doe alle ingrediënten samen met de boter - op kamertemperatuur -
in een kom en dan kneden maar. Wel even goed je handen wassen, voor en na het kneden.

 

Let op

Het is Ray’s geheime recept dus je moet een beetje experimenteren met de hoeveelheden. Veel plezier ermee en eet smakelijk (met een lekker afgebakken stokbroodje erbij).


Details

  • Schrijver

    Marcello & Els
  • E-mail

    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Fotobijschrift

    Ray’s Geheime Kruidenboter...
  • Editie

    20-2021

Meest gelezen artikelen

Contact

Laan van Meerdervoort 174
2517 BH Den Haag

Lezersservice
ma t/m vrij van 10 tot 12 uur:

070 - 345 76 97

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


© 2021 De Haagse Tijden. All rights reserved. Powered by Brückel Reclame BV.