(W)eten wat lekker is

Recept: Komkommersalade van Vegane Glorie


Zelf zeggen de ondernemers op de website: “Bij Vegane Glorie proberen we van de wereld een prachtplek te maken, met elke heerlijke hap die we nemen. We serveren zalige plantaardige maaltijden en drankjes. Fris en vers bereid met liefde voor jou en de natuur. En we proberen dit zo biologisch te maken als we maar kunnen!” 

Komkommersalade met tomaten en knoflook

We kregen het volgende recept uit de keuken van Vegane Glorie. Het is makkelijk te maken en ook nog eens erg lekker en zeker iets voor als het zonnetje weer gaat schijnen. Lekker fris met een subtiel zoetje!

Ingrediënten voor 4 personen, uiteraard biologisch...

• 1 rode ui gesnipperd

• 1 teentje fijngesneden knoflook

• 2 komkommers

• 1 rode paprika

• 10 tomaten

• zout en peper

• 1 eetlepel verse tijm

• 1 eetlepel agavesiroop (honing kan ook)

• 1 eetlepel citroensap

• 1 scheutje lekkere olijfolie

• 5 takjes verse munt

 

Bereiding

Makkelijker kan het niet...

1. Snipper de ui en de knoflook

2. Snijd de komkommers, tomaten en de paprika in blokjes van 2 centimeter

3. Doe alles in een schaal en mix met de rest van de ingrediënten en breng op smaak met peper en zout

Eet smakelijk!


Details

  • Schrijver

    Marcello & Els
  • E-mail

    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Fotobijschrift

    Komkommersalade met tomaten en knoflook
  • Editie

    25-2021

Meest gelezen artikelen

Contact

Laan van Meerdervoort 174
2517 BH Den Haag

Lezersservice
ma t/m vrij van 10 tot 12 uur:

070 - 345 76 97

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


© 2021 De Haagse Tijden. All rights reserved. Powered by Brückel Reclame BV.