Recept: Komkommersalade van Vegane Glorie
Zelf zeggen de ondernemers op de website: “Bij Vegane Glorie proberen we van de wereld een prachtplek te maken, met elke heerlijke hap die we nemen. We serveren zalige plantaardige maaltijden en drankjes. Fris en vers bereid met liefde voor jou en de natuur. En we proberen dit zo biologisch te maken als we maar kunnen!”
Komkommersalade met tomaten en knoflook
We kregen het volgende recept uit de keuken van Vegane Glorie. Het is makkelijk te maken en ook nog eens erg lekker en zeker iets voor als het zonnetje weer gaat schijnen. Lekker fris met een subtiel zoetje!
Ingrediënten voor 4 personen, uiteraard biologisch...
• 1 rode ui gesnipperd
• 1 teentje fijngesneden knoflook
• 2 komkommers
• 1 rode paprika
• 10 tomaten
• zout en peper
• 1 eetlepel verse tijm
• 1 eetlepel agavesiroop (honing kan ook)
• 1 eetlepel citroensap
• 1 scheutje lekkere olijfolie
• 5 takjes verse munt
Bereiding
Makkelijker kan het niet...
1. Snipper de ui en de knoflook
2. Snijd de komkommers, tomaten en de paprika in blokjes van 2 centimeter
3. Doe alles in een schaal en mix met de rest van de ingrediënten en breng op smaak met peper en zout
Eet smakelijk!
Details
-
Schrijver
Marcello & Els -
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. -
Fotobijschrift
Komkommersalade met tomaten en knoflook -
Editie
25-2021